(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان
منتـديات مكتـــوب الاستراتيجية للبحث العلمي MAKTOOB :: منتـديات مكتـــوب MAKTOOB :: منتـديات عرب مكتـــوب MAKTOOB ♗ :: منتـديات مكتـــوب العــام
صفحة 1 من اصل 1
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان
عملت من يومين كدة فراخ فى الفرن بالخضار تستاهل بقكم
فقلت اقولكم على الطريقة ويارب تعجبكم
المقادير
فرخة او ازيد زى ما تحبى انا عاملة 2
وتقطعى الفرخة على اربع قطع او زى ما تحبى
خضار مشكل الموجود عندك
انا كان عندى كوسة ........
ولوبيا خضرا ............
وزرة خضرا ..........
وطماطم ............
وبصل .............
وبطاطس................
وتقطعى كل حاجة زى ماانتى شايفة مكعبات صغيرة
وممكن لو عندك بسلة او جزر او خضارتحبية ممكن تستعملية
بس انا مكنش عندى فاستعملت الموجود
الطريقة
اول حاجة تقطعى الفراخ وتنضفيها كويس
وتكونى مقطعة الخضار
لبشرى البصلة وحمريها لحد ما تصفر
وبعدين حطى عليها البطاطس وقلبى شوية
وبعدين حطى باقى الخضار
وشوية مية وسيبية لما يستوى شوية
وطبعا تحطى الملح والفلفل والكمون
واى توابل تحبيها
ولما تستوى شوية وتنشف من المية
اطفى عليها
دلوقتى نجيب حلة ونحط فيها 3وحدات مستكة
و3وحدات حبهان ونضيف الفراخ فى الحلة
وهنا احنا هنشوح الفراخ بس مش هنسويه فى الحلة
ونحط عليها بردة فلفل وملح وكمون وشوية كارى
معلقة صغيرة من كل حاجة
قلبيها شوية وبعدين اطفى عليها
دلوقتى نجهز ورق فويل ونحط شوية خضار
وفوق منة الفراخ
ونقفل علية
وهنا حطيت الخضار فوق وتحت الفراخ
وبعدين نرصة فى صينية وندخلة الفرن ونسيبة
على نار متوسطة لحد ما يستوى
ودى قبل ما تدخل الفرن
ودى بعد ما خرجت
وهنا انا فتحت عليها شوية علشان تحمر
ودى صورة تانية
ودى سبتها زى ماهى محمرتهاش من الوش
وقدمتها مع مكرونة
والخضار حطيتة فى طبق جانبى
وسلطة طحينة
فقلت اقولكم على الطريقة ويارب تعجبكم
المقادير
فرخة او ازيد زى ما تحبى انا عاملة 2
وتقطعى الفرخة على اربع قطع او زى ما تحبى
خضار مشكل الموجود عندك
انا كان عندى كوسة ........
ولوبيا خضرا ............
وزرة خضرا ..........
وطماطم ............
وبصل .............
وبطاطس................
وتقطعى كل حاجة زى ماانتى شايفة مكعبات صغيرة
وممكن لو عندك بسلة او جزر او خضارتحبية ممكن تستعملية
بس انا مكنش عندى فاستعملت الموجود
الطريقة
اول حاجة تقطعى الفراخ وتنضفيها كويس
وتكونى مقطعة الخضار
لبشرى البصلة وحمريها لحد ما تصفر
وبعدين حطى عليها البطاطس وقلبى شوية
وبعدين حطى باقى الخضار
وشوية مية وسيبية لما يستوى شوية
وطبعا تحطى الملح والفلفل والكمون
واى توابل تحبيها
ولما تستوى شوية وتنشف من المية
اطفى عليها
دلوقتى نجيب حلة ونحط فيها 3وحدات مستكة
و3وحدات حبهان ونضيف الفراخ فى الحلة
وهنا احنا هنشوح الفراخ بس مش هنسويه فى الحلة
ونحط عليها بردة فلفل وملح وكمون وشوية كارى
معلقة صغيرة من كل حاجة
قلبيها شوية وبعدين اطفى عليها
دلوقتى نجهز ورق فويل ونحط شوية خضار
وفوق منة الفراخ
ونقفل علية
وهنا حطيت الخضار فوق وتحت الفراخ
وبعدين نرصة فى صينية وندخلة الفرن ونسيبة
على نار متوسطة لحد ما يستوى
ودى قبل ما تدخل الفرن
ودى بعد ما خرجت
وهنا انا فتحت عليها شوية علشان تحمر
ودى صورة تانية
ودى سبتها زى ماهى محمرتهاش من الوش
وقدمتها مع مكرونة
والخضار حطيتة فى طبق جانبى
وسلطة طحينة
ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ
إنتبه !
نحن لانود اجباركم على الرد بأى وسيله كانت كاخفاء الروابط حتى يتم الرد اولا وغيرها
من الوسائل المهينة في نظري لشخصية العضو فلا تحبط من قام بتسخير نفسه لكتابة الموضوع ورفع محتوياته..
فلا تبخل وارفع من معناوياته ولن يكلفك مثلما تكلف هو بوضع ما يفيدك فقط اضغط على الرد السريع واكتب شكراً
وأنت المستفيد لأنك ستولد بداخله طاقه لخدمتك كل ما نريد هو ان تفيد وتستفيد بشكل أكثر تحضرا
وشكرا للجميع
منتـديات مكتـــوب الاستراتيجية للبحث العلمي MAKTOOB :: منتـديات مكتـــوب MAKTOOB :: منتـديات عرب مكتـــوب MAKTOOB ♗ :: منتـديات مكتـــوب العــام
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى